Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Natrháte kotvičník (Tribulus), opláchnete v pitné vodě, nacpete ho do lahve, co se ho tam vejde, a zalijete silnou pálenkou. Po několika dnech až týdnech je dostatečně vyextrahovaný a dá se používat. Možná by se pak měl zcedit, protože po třech měsících nabývá silně svíravé chuti a vyluhovalo se asi i to, co nemělo. Účinkuje však stejně. Neručím za název a neřeknu vám ani správné dávkování. Já ho někdy používám "vnitřně" v množství do 0,02 l za den, ale s džusem nebo sirupem. Říkám mu tribulovica. Odvar je chuťově přijatelnější. Vy ho chcete k zevnímu použití?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika