Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Dobrý den, po dvou létech je to totéž. Nestříkal jsem. Ale plody jsou stále stejné, každý rok napadené. Nejvíce napadené jsem postupně trhal a vyhodil. Na části už jsou viditelné ostré tečky cca 1 mm. Od vos to nebude vzhledem k počtu. Skvrny se postupně rozšíří a hnijou. Jsou to zimní jablka, takže je skladovat nemohu. Škoda. Jde mně o fundovanou odpověď, zda mohu tato jablka (jestil je původ bakteriální) zpracovat nyní, třeba na mošt (asi ne?), nebo rozvařit a zavařit dřeň (cca do 100C), nebo je vůbec nezpracovávat? Děkuji.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika