Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím p.Vladislave
Děkuji za kompliment, od sadaře vašich kvalit a znalostí potěší.Přesně jak píšete, péče se vždy vyplatí v podobě nádherného ovoce.A to promlouvání a vyhrožování k tomu patří.Funguje to.Nyní k dotazům.
Hvězdnatá reneta - nemám osobní zkušenost, cituji pomologii, mrazuvzdorná,méně plodná, nádherné plody pouze dobré chuti.
Cherry Cox. jsem získal před 12.lety ve školce Litenčice.Byly tehdy množeny pro Starkla.Podnož M9.Nemyslím si, že je nějak zvlášť náročná.V prvních letech může dojít při extrémních jednorázových srážkách k praskání plodů.Později, při rovnováze plodnosti a růstu jsem tuto vlastnost skoro nepozoroval.V mém případě provádím probírku plůdků a pravidelnou závlahu(zvláště před sklizní).Projeví se to větší šťavnatostí dužiny pro skladování-mnou ověřeno.Mírně podtrhnout před sklizní.Strupovitost jsem nezaznamenal ani předloni, kdy bylo deštivo a silný tlak choroby.Dva základní postřiky to zvládly
Granny Smith-zřejmě jste viděl můj poloskleníček.Do uzavřeného skleníku bych to asi nezkoušel, problém s opilováním, vyšší vdušná vlhkost(strupovitost) a problém s ošetřením pokud jsou ve skleníku i jiné kultury.Letos jsem sklidil 8 plodů ostatní zmrzly.Nezakrytoval jsem před mrazy jižní otevřenou stranu.Plody velké a chuťově lepší jak loni.Poprvé jsem měl celou vegetaci i horní stříšku.Nejsou špatné ale chuťově to můj favorit není(manželka má jiný názor)Jedem stromeček jsem nechal a druhý nahradil odrůdou Fuji Raku Raku.Tak uvidím.
Zdraví - Mičurin II

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika