Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vzít si od jiného květy samce a každý samičí květ ručně opylit. Letos má květy málokdo, protože to namrzlo, musíme počkat na lepší rok. Vždycky lepší roky bývaly, jistě budou. Ale vaši situaci to chce řešit dlouhodobě. zasadte si samce, mnoho firem prodává arguty i samce k nim. Arguty kvetou tehdy, když jim umožníte růst od země kousek nahoru a potom do vodorovna. Také je třeba mít dobrého samce, což většina firem už dnes má.
Někteří kvetou až po mnoha letech.
Samce arguta doporučuji i včelařům, včely milují jeho květy.
Měl by být nedaleko samic, ale i 20m vzdálený funguje, opyluje se to větrem, nikoli včelami.Včely na samici nejdou. To mi lidi nechtějí věřit, ale podívejte se na to sami až vám to pokvete.
Ze samosprašných odrůd mi issai nechutná, weiki je dobrá,, a jiné ještě na trhu nejsou, leda vyjimečně, ty nám dluží výzkumný ústav Holovousy, tam mají dost dobrou odrůdu, kterou už množil kdysi pan Sus.Nové samosprašné se ještě nezaběhly.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika