Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ahoj,

tak včera jsme si přinesly domů dvě speciální odrůdy borůvek Rozárku (2,10kg) a Františka (2,35Kg) a se současnou sbírkou už máme 4kousky - chtěla jsem holčičku, tak mám dvojí naděleníheart.

Jinak na fotce je Herbet, U nás jako první začíná zrát Spartan -už se mu objevují modré plody. Přestože máme velikou zahradu, pěstuji v kontejnerech - zpočátku to bylo jenom než se udělá záhon, ale rostlinám se velice dobře daří, tak už se záhon asi neudělá. Zatím jsme to vyřešily koupením velkých misek pod květníky, aby se tak často nemuselo zalévat a přesazování se odkládá na příští podzim, až u nás bude trochu klidu. Všechny rostliny jsem kupoval přes web na Slovensku, tam mají občas v nabídce i nějaké licenční odrůdy.

Přikládal jsi fotku borůvky Deis Blue, napiš pak jaká je. Koukala jsem na odrůdu Denis Blue - je to ono a vypadlo ti jen písmenko, nebo jiná odrůda.

Přikládám fotku začátku zrání Spartana.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika