Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Děkuji moc za reakci.

Ty dva stromecky, co jsem odepsala jsou prožrané az k roubu :-(, takze ty pujdou pryc. Ted mam rozsetrihany dalsi a bojim se pokracovat, ze z nej nic nezbyde, tak prave premyslim, jestli ho radeji nenechat byt, aby pristi rok bylo alespon neco angrestu (s tim, ze pravdepodobne pak pujde pryc) a nebo pokracovat ve strihani (postupně, tak jak píšete) s rizikem, ze se jako u predchozich dvou dostriham az k roubu - co myslite?

Jsou roubovane stromecky, kdyby to byly kere, tak by to bylo jednodussi, ale presto se jeste nechci stromkoveho tvaru vzdat a zrejme je zakoupím znovu.

Bohuzel na tech rostlinach, vubec nebylo poznat, ze by jim neco bylo (az kdyz jsem zacla delat v srpnu prosvetlovaci rez, tak jsem nasla ty cerne, vyzrane, stredy). Jedina znamka byla, ze mely minimalni prirustky, tak nevim jak bych poznala vcas napadenou vetvicku. Zkusim tu feromonovou ochranu, snazila jsem se ted najit nejaky feromonovy lapac primo na nesytku, ale nepodarilo se mi, nachazim pouze clanky o zkouseni teto metody, ale ke koupi jsem nic nenasla. Mohl byste mi prosim neco poradit?

Moc dekuji.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika