Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Možná jde o různé ekotypy. Jednou jsou plody v popisu do centimetru, jindy větší. Na mouku zralé a sušené, přímo na jídlo a zpracování nejspíš dříve, před plným vyzráním. Zralé opravdu nejsou nic moc. Ale když si vezmu, že lidé dříve dělali mouku z plodů jírovce, ze žaludů, z oddenku árónu... tak to svůj význam asi mělo, je v tom bílkovina i cukr. Kde by věděli víc je Arboretum Žampach, tam i nabízejí v sezóně ochutnávku.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika