Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Rad bych se zeptal na nazor zdejsich odborniku ohledne dozravani rannych odrud nejen broskvoni, ale vseho ovoce. Mam moznost vyzkouset broskvon Yuso, ktera dozrava ve Spanelsku 11. cervna. Rekneme, ze u nas by mela dozravat podle tabulek o tri tydny pozdeji (vystrel od boku) takze na zacatku cervence coz samozrejme nedozraje. Otazka zni, jestli u nas dozraje treba po polovine cervence, nebo proste nedozraje z nejakeho duvodu vubec.

Vim, ze treba merunka Aurora (Early Blush) jako jedna z nejskorejsich merunek u nas dozraje, i kdyz treba o mesic pozdeji nez v Kalifornii, nebo ve Spanelsku. Da se predpokladat, ze to tak bude i u ostatniho ovoce (treba broskvone, ktere ve Spanelsku a Kalifornii dozravaji v kvetnu by u nas taky dozraly, ale treba az v cervenci v obdobi jako nejskorejsi broskvone u nas pestovane)? Ma cenu neco takoveho zkouset? Je mne jasne, ze pozdni odrudy, treba broskvone co ve Spanelsku dozravaji v zari uz to u nas proste nestihnou, ale jak je to s odrudama rannima? Dekuju za nazory.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika