Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak nakoniec konstatujem, ze uz odpisovana Favorita Morettini 3/GF677 sa rozbehla a to dokonca na vsetkych pucikoch. Este 2 tyzdne dozadu to ale vyzeralo znacne pesimisticky, preto som si bol kupit este jednu, takze mam teraz dve FM/GF677. Aspon budem moct porovnat vyvoj v zavislosti od terminu vysadby.

Stare broskyne su v strede kvitnutia, celkovo sa oneskorila v raseni mozno az o 5 tyzdnov. Nejake 2-3 tyzdne su ocakavatelne, ale toto bol extrem. Ved od zaciatku marca je nadpriemerne teplo a zavlazena bola dostatocne. Skor by som ocakaval, ze oneskorena bude jarna vysadba, najma ak bola v klimatizovanom sklade, ale je to presne naopak.

Omotanie netkankou sa v tych tuhych mrazoch zrejme vyplatilo. Susedovi Fairhaven/GF677 z jesnnej vysadby vyschla, ale nemal ju zabalenu v netkanke, no najma ju sadil az niekedy koncom novembra. Okolie Trnavy, 140 mnm.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika