Nápověda > Fórum

Rozdělení fóra

Diskuzní fórum představuje platformu pro vzájemnou výměnu rad a zkušeností pro návštěvníky stránek ZAHRADA.cz. Fórum je rozděleno do několika desítek diskuzních oblastí, v nichž jsou uspořádány jednotlivé diskuze. Seznam oblastí doplněný o počet vložených diskuzí naleznete na úvodní stránce diskuzního fóra.

Jednotlivé diskuze představují souhrn diskuzních příspěvků a reakcí, které k nim byly připojeny. Je-li v diskuzi více než 10 příspěvků, tak je diskuze rozdělena na více stránek, mezi nimiž se přechází pomocí odkazů umístěných na začátku a na konci každé stránky s diskuzními příspěvky (viz obrázek).

Diskuze jsou v diskuzních oblastech uspořádány podle data vložení posledního příspěvku. Pro přechod na stránky s dalšími diskuzemi jsou určeny odkazy umístěné na konci seznamu diskuzí (viz obrázek). Seznamy diskuzí jsou doplněny o přehled nejnovějších příspěvků a nejčtenějších diskuzí.

Jednotlivé příspěvky jsou v diskuzích seřazeny v pořadí, ve kterém byly vloženy a to v souladu s její stromovou strukturou, která znázorňuje posloupnost reakcí. Díky tomuto dvourozměrnému způsobu třídění nemusí být nová reakce zařazena bezprostředně za příspěvek, ke kterému byla připojena (nová reakce se zařadí za reakce, které byly k příslušnému příspěvku připojeny dříve) ani na konec diskuze (za novou reakcí mohou být zařazeny reakce připojené k příspěvkům na stejné nebo vyšší úrovni stromové struktury diskuze).

Stromová struktura příspěvků je v diskuzích vizuálně znázorněna pomocí odsazení. To však platí pouze do 10. úrovně, od které se již příspěvky neodsazují (prostor zobrazení příspěvků by již byl díky velkému odsazení příliš malý). Návaznost jednotlivých příspěvků lze zjistit pomocí odkazu "Přejít na: předchozí příspěvek" umístěného u každého diskuzního příspěvku.


Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika