tůje + cypřiš
|
|
 |
 |
host - 122.227 (?) 25.5.2010 21:49
Podle Vasi odpovedi se mi zda, ze jste jen teoretik a jeste k tomu bez fantazie a vkusu. Naopak, pece je nutna od zacatku vysadby, aby rostlina mela pro rust ty nejlepsi podminky a pekne zahustovala ke spokojenosti majitele a to nejlepe formou prihnojovani 2 x za rok. A opet "Naopak" Jehlicnate zive ploty jsou nejpraktictejsi, protoze se dobre tvaruji, jsou huste a to po cely rok, tedy i vzime, na rozdil od listnatych zivych plotu. A Po treti "Naopak", kombinace dvou odstinu ci barev obdobnych jehlicnanu je velmi vkusna, pusobi vyrazne ziveji, nezli jednobarevna varianta a svedci o rozvinute fantazii majitele. Pokud ji nekdo nazyva kycem, tak jen proto, ze si neco takoveho nedovede predstavit, mnohdy z nedostatku praxe, ci znalosti a svuj handicap zakryva pohrdanim timto skvelym napadem, ktery krasli radu velmi peknych a vkusnych zahrad.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 122.227 (?), 25.5.2010 21:49
Podle Vasi odpovedi se mi zda, ze jste jen teoretik a jeste k tomu bez fantazie a vkusu. Naopak, pece je nutna od zacatku vysadby, aby rostlina mela pro rust ty nejlepsi podminky a pekne zahustovala ke spokojenosti majitele a to nejlepe formou prihnojovani 2 x za rok. A opet "Naopak" Jehlicnate zive ploty jsou nejpraktictejsi, protoze se dobre tvaruji, jsou huste a to po cely rok, tedy i vzime, na rozdil od listnatych zivych plotu. A Po treti "Naopak", kombinace dvou odstinu ci barev obdobnych jehlicnanu je velmi vkusna, pusobi vyrazne ziveji, nezli jednobarevna varianta a svedci o rozvinute fantazii majitele. Pokud ji nekdo nazyva kycem, tak jen proto, ze si neco takoveho nedovede predstavit, mnohdy z nedostatku praxe, ci znalosti a svuj handicap zakryva pohrdanim timto skvelym napadem, ktery krasli radu velmi peknych a vkusnych zahrad.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 82.23 (?), 8.4.2008 22:36
mám takové tušení že až to vyroste tak budete koukat radějim se poradtě se zahradníkem odborníkem a dokovaď je čas tak to pokáceta přesázet
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 221.138 (?), 10.4.2008 7:46
Naprosto pohodové paní Danielo. Dělal jsem před lety zahradu i s jezírkem a když majitelé nemovitosti uspořádali pro své přátele nějaké to posezení, tak ti pozvaní dovezli zajímavou keramickou žábu a posadili ji k tomu jezírku. Je tam dodnes a přináší spoustu radosti nejen majitelům, ale i dětem, které pravidelně chodí kolem v rámci vycházky z mateřské školky. Radost ze všeho Vám přeje Stanislaw:-)
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 180.133 (?), 10.4.2008 9:10
Ano dětem se líbí ledacos, hlavně když je to křiklavé, barevné ap. Vrcholem krásy jsou pro děti Disneyovské postavičky. Je ale dobré rozlišovat hezké a líbivé věci. I zahradní keramika může být vkusná, nápaditá, může se líbit dětem a nemusí být kýčovitá. Důležté je i vhodné zakomponování do zahrady.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
hajank5 - Zlatý Zahrádkář (501) - 126.125 (?), 25.5.2010 21:55
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 173.179 (?), 6.3.2009 20:26
Koupili jsme 30ks cypřiše, všechny uhynuli přes veškerou snahu, v zahradnictví mi pak řekli, že cypřiši se v našich klimatických podmínkách vůbec nedaří a je hlavně náchylný na mráz.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 26.22 (?), 8.3.2009 0:39
Nechejte prosím už těch cypřišů, skutečně se k nám nehodí. Soused si udělal živý plot (na dědině!!!) z cypřišů a do roka jich všech asi 50 bylo suchých. Už je vyryl.
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|