my máme našeho psa v ohradě a na stromky se nedostane, ale k sousedům jezdí syn se psem a ten má nohu zvedlou snad pořád a hlavně na našem dvoře, bohužel se sousedem není kloudná řeč, prej si máme postavit betonový plot když se nám to nelíbí...
zasadila jsem thuje na hranici pozemku kde nechci dávat žádný jiný plot.Známá mě však varovala že si mám dát pozor na psy aby mi nečůrali na stromečky že o ně přijdu.Můžete mi prosím poradit co je na tom pravdy? Děkuji Yveta
A dají se thuje nějakým způsobem ochránit?nechci stavět plot a viděla jsem několik domů s živým plotem a neměli kolem stromečků žádné zábrany ani plotky.Yveta
PP. - Diamantový Zahrádkář (6666) - 128.44 (?),10.7.2009 17:20
Záleží, kolik tam těch čoklů je a kudy chodí. Psi mají své zvyky a "nastavené" trasy. Nejhorší je, když si pes na zahradě vybere cypřiš jako hlavní bod.
my máme našeho psa v ohradě a na stromky se nedostane, ale k sousedům jezdí syn se psem a ten má nohu zvedlou snad pořád a hlavně na našem dvoře, bohužel se sousedem není kloudná řeč, prej si máme postavit betonový plot když se nám to nelíbí...