Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, rodiče mají na chatě obyčejné smrčky z lesa (náletové) a mají z něj krásný plot vysoký 120 a stříhají ho tak pořád - už asi 8 let ve stejné výšce. U smrků je akorát problém, že když jsou malé a máte psa a vyláme Vám ty spodní větvičky, evnetuelně nadělá si krásné průchody (na co by to obcházel), tak už se to dole nikdy nezatáhne, maximalne doroste trávou zespod, což je taky docela dobrý  (když se na to nesoustředíte, nevšimnete si toho).

My máme kolem posezení Thuje Smaragd a za 5 let nám vytvořily krásný plot (kupované 1 m vysoké a nyní mají tak 1,6 m ale už jsme je asi tak 6 zastřihávali, nenecháváme je švihat dál, snažíme se, aby se nám plot pořád zahušťoval.Ale i zde máme problém s nekompaktním prostorem u země. uvidíme třebas se to časem srovná. Zimostrázy, jsou super, jsou listnaté, ale neopadávají, jenže rostou hroozně pomalu, což by pro Vás asi taky nebylo.

Přeji šŤastný výběr Katka

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika