Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ono kapacitně 6 lidí a více výtokových míst v domě... tady není prostor na experimenty s levnými řešeními. Počítejte, že kvalitní řešení bude v desítkách tisíc a to bych radši svěřil firmě, která má dobré reference a svou práci umí. Budete tak mít záruku na dílo jako celek a také možná i rozdíl v DPH zaplatí "dodávku a montáž".

Další věc je, že v rámci zjednodušení nákresu jste možná pominul nějaké detaily, které by umožnili řešení bez ponorného čerpadla. V žádném případě ale nemůžete pracovat s podtlakovým řešením, které bude pracovat s větším rozdílem než je "atmosférický tlak vůči vakuu" zmenšeným o provozní ztráty. Tedy při profesionálním řešení cca 8 m od hladiny po oběžné kolo čerpadla a při hoby řešení jen 6 m od hladiny po oběžné kolo čerpadla.

Tedy zásadní otázka je, jestli opravdu ve studni máte hladinu tak hluboko a jak hodně při čerpacím pokusu kolísala. Byla studna již nějakým způsobem využívána a popis stávajícího systému (s výhodou i fotodokumentace stávajícího stavu...).

SfK.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika