Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Moc děkuju za vyvedení z omylu ohledně čerpadla do sudu. Na ilustračním obrázku k tomu čepradlu byla slečna, která držela asi 3-metrovou hadici a pěkně se usmívala, takže mě to trochu zmátlo. Tlak 1,1 bar by byl asi na delší hadici málo.

Zaměřil jsem proto svoji pozornost na kategorii "zahradní čerpadlo". V jedné ze zdejších starších diskuzí jsem objevil radu, že je k němu potřeba dokoupit ještě navíc "předfitr nečistot" a "zpětnou klapku". Po delším pátrání jsem objevil čerpadlo, které je "předfiltrem nečistot" už pravděpodobně osazeno. Je dokonce možné, že má i tu "zpětnou klapku", jestli jsem tedy správně pochopil, že má za účel udržet natlakování při vypnutí a opětovném spuštění čerpadla.

Zahradní čerpadlo AL-KO JET F 1000

Mohli byste mě prosím opravit, jestli se v něčem pletu? Byl bych rád, kdyby šlo koupit čerpadlo už přímo s tím předfiltrem, protože ten samostatný předfiltr stojí snad až kolem 1000 Kč. I tak do toho asi bude potřeba dokupovat vložky...

Moc děkuju za všechny Vaše rady!

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika