Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vraj su za surova jedovate - berberine, ci jak sa to vala ten alkaloid..., ale inak dzem je vraj viac zalezitost zvedavosti ako vynikajucej chuti. Videl som in English jednoduchy recept. One cup, cize jeden pohar plodov aj cukru. Plody nejak s trochou vody povarit, aby sa to dalo pasirovat. Je tam viac supiek a zrniek ako stavy. Nezrele plody dodaju este pektin aby to dobre hustlo, cize v tom nevadia. No ale ak nevyskusas, nevies. Ochutnal som raz jeden plod. Kysle asi ako nedozreta cervena ribezla. Nema nejake dalsie charakteristicke chute, ak si spominam. Mozno by nebolo zle v zmesi s nejakym ovocim nekyslej chuti... Urcite dobre povarit, to rozklada ten alkaloid.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika