Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Po letech jsem výrobu protlaku zjednodušil. V minimu vody (jen mokrý hrnec) povařím celá rajčata. Do druhého dne nechám vychladnout. Rajčata pustí takovou oranžovou vodu. Tu sleju a zavařím jako přídavek do polévek, omáček, gulášů, s vodkou je to i dobré pití. Zbylá scvrklá rajčata rozmixuju a propasíruju. Konzistence hmoty odpovídá asi kečupu. Tento protlak zavařím bez soli, cukru, octa na 90 st půl hodiny. Vydržel by roky, ale do nového se obvykle sní.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika