Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Protlak dělám takto:

Rajčata nakrájet, trošku podlít, dusit do změknutí (občas zamíchat). Prochladnoutm rozmixovat, přepasírovat přes síto (tím odstraníme slupky a semínka). Vmícháme na 1 kg přepasírovaného protlaku 2dkg =1 rovnou lžíci soli a 3dkg = vrchovatou lžíci cukru. Ocet nedávám, ani další koření, to až při použití. Svaříme do husta (občas zamíchat), plníme do sklenic a sterilujeme 20minut při 90-95°C. Protože protlak je jen mírně ochucený, lze použít i pro dětská jídla.                  Lída

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika