Zahradnictvi Flos
|
|
 |
 |
host - 138.182 (?) 3.2.2010 23:09
Nechci dělat chytrou, ale nejsme tak bohatí, abychom kupovali levné věci.
Osobně jsem si chtěla také z katalogu Petro něco vybrat, ale odradila
mne plná strana negativních příspěvků na toto zahradnictví. Vlastně nevím zda v diskusi byl alespoň jeden spokojený zákazník s touto firmou :)
Pusinová
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 160.85 (?), 18.1.2010 19:25, zobrazeno: 12416x
Mate nekdo zkusenosti se zaslanim balkonovych kytek ze zahradnictvi Flos, jak jsou sazenice velke.Vychazeji na polovicni cenu, u Starkla a Siberze jsou jednou tak drahe.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 176.18 (?), 18.1.2010 20:28
Měla jsem kytky od Flose asi před dvěma lety, ale ne balkonovky. Velikost byla tak normální - ani velká, ani malá. Jinak se v pořádku ujaly.Jinak balkónovky od St +Sib bych za tu cenu nekupovala, podívejte se do katalogu Petro ("fuchsie"), mají tam všechno možné cca po 27Kč.
ps- dnes mi od Flose přišel mail, že katalog na netu už je aktualizovaný pro letošní rok. Lída
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 138.182 (?), 3.2.2010 23:09
Nechci dělat chytrou, ale nejsme tak bohatí, abychom kupovali levné věci.
Osobně jsem si chtěla také z katalogu Petro něco vybrat, ale odradila
mne plná strana negativních příspěvků na toto zahradnictví. Vlastně nevím zda v diskusi byl alespoň jeden spokojený zákazník s touto firmou :)
Pusinová
|
|
 |
|
 |
 |
|
panidana. - Stříbrný Zahrádkář (149) - 96.2 (?), 3.2.2010 23:21
Já si od Petro objednávala loni prvně a byla jsem spokojená. Dobré ceny, výběr a dokonale zabalené rostlinky. Trochu jsem byla zklamaná velikostí fuchsií, ale rostly rychle a hlavně byly zdravé. Máma si objednávala muškáty od starkla a ty byly naprosto ubohé a přitom mnohem dražší. Fakt je že bez problémů jí poslali nové sazenice.
Dana
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 176.18 (?), 4.2.2010 0:19
No jestli máte peněz dost, je to něco jiného.Klidně si pak můžete koupit třeba u Sieb. 6ks šruchy za pouhých 348Kč (když je pytlík snad s tisícovkou semínek za cca 12,-) nebo u Starkla kostřavu 3ks/117,-(sáček semínek 9,-). Osobně spíš volím zahradníky, kteří mají menší a levnější, ale dobře zakořeněné rostlinky. Do této skupiny spadá i fi.Petro.Pokud jsem to vlákno dobře četla, byly na ně stížnosti spíš dřív, teď už ne. Měla jsem od nich trvalky a keříky, vše v pohodě roste. Zatím jsem nenarazila na nekvalitního zasilatele, a to objednávám v dosti zahradnictvích. Nepletete si fi.Petro a pí.Konvičkovou? - tam by zřejmě byly obavy na místě. Lída
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 160.159 (?), 10.4.2011 16:43
Flos to je spíš plantáž skalniček, než klasické zahradnictví... Iva.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 125.58 (?), 3.3.2012 22:01
Pravda, pravda, dřív to bylo takové "umolousané zahradnictví", ale dnes tam stojí zajít, zlepšili se a mají i zajímavé věci z dovozu. Ale ty ceny, také dovozové, ale přesto tam občas nakupujeme, hlavně balkonovky Zuzka..
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 175.62 (?), 27.4.2011 10:40
Objednávám v různých zahradnictvích a nejspokojenější jsem se zahradnictvím Basík, bohužel mám velmi špatnou zkušenost s Petro fuksie.Učinila jsem u nich objednávku za 1200,-,jednu rostlinu mi jaksi zapoměli poslat, ale ne zafakturovat! doposlali ji dodatečně a z ostatních rostlin mi polovina odumřela, mezi nimi i ty jejich"slavné fuksie" takže mi z 10ti chyběly 4 a musela jsem je dokoupit.Objednala jsem u nich už vloni a taky to nebylo úplně 100%,ale řekla jsem si, že jim dám ještě šanci ovšem letos sem u nich objednávala naposled! musím si opravdu dobrou polovinu rostlin dokoupit jinak nemám co do závěsů a truhlíků, samozřejmně jsem jim to napsala, ale absolutně nereagovali.
Andrea.
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|