Sieberz - katalog

host - 124.42 (?)
6.9.2007 9:56

Ptala jsem se jich, zda mají v Čechách nějaké zahradnictví, kde bych si mohla všechno prohlédnout a případně hned odvézt, ale nemají. To je sice škoda, ale nechápu, proč by měli udávat nějakou konkrétní adresu, když je to obchod po internetu a osobně si u nich nemůžete stejně nakoupit? Tak to mají i jiné firmy, aby jim tam nedocházeli lidé, kteří neví, co to je zásilkový obchod. Kromě toho mají ještě normální pražskou adresu, protože jsem jim nabízela určitou spolupráci a na dopise je adresa na Praze 1. O maďarské firmě nic nevím, ale jiný pisatel zde udává adresu www.ahrens-sieberz.de a myslím si, že podobnost je patrná na první pohled a s Maďarskem to tedy nemá mnoho společného, takže si myslím, že bych na místě jiných raději počkala s ukvapenými závěry, protože nabídku mají opravdu pěknou a zatím jsem od nich dostala alespoň všechny informace a to velmi rychle.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 250.15 (?), 28.8.2007 7:19
Jedná se o velkou něměeckou zahradnickou firmu - podívejte se sem http://www.ahrens-sieberz.de/

host - 57.182 (?), 2.9.2007 12:22
No, firma která neudává adresu ale PO box, fyzické umístění PO boxu přitom nesouhlasí s adresou sídla podle rejstříku je krajně podezřelá.
A když ještě jediným společníkem je jakási maďarská společnost, nikoli stejnojmenná německá firma tak je to jasné. Od těch ani pažitku!

host - 124.42 (?), 6.9.2007 9:56

Ptala jsem se jich, zda mají v Čechách nějaké zahradnictví, kde bych si mohla všechno prohlédnout a případně hned odvézt, ale nemají. To je sice škoda, ale nechápu, proč by měli udávat nějakou konkrétní adresu, když je to obchod po internetu a osobně si u nich nemůžete stejně nakoupit? Tak to mají i jiné firmy, aby jim tam nedocházeli lidé, kteří neví, co to je zásilkový obchod. Kromě toho mají ještě normální pražskou adresu, protože jsem jim nabízela určitou spolupráci a na dopise je adresa na Praze 1. O maďarské firmě nic nevím, ale jiný pisatel zde udává adresu www.ahrens-sieberz.de a myslím si, že podobnost je patrná na první pohled a s Maďarskem to tedy nemá mnoho společného, takže si myslím, že bych na místě jiných raději počkala s ukvapenými závěry, protože nabídku mají opravdu pěknou a zatím jsem od nich dostala alespoň všechny informace a to velmi rychle.

host - 111.81 (?), 14.8.2008 14:00

stačí se podívat na stránky justice.cz a podle ič nebo názvu společnosti se dozvíte, pokud je to s..r.o., kdo firmu vlastní. Podle těchto údajů s německou firmou nemá asi nic společného. A schovávat se za po box-em není vůči zákazníkům slušné.

Richard

host - 65.127 (?), 30.5.2010 20:04

stejné fotky   nabízených rostlin mě zaujaly hned po otevření kalalogu Sieberz jakmile se mi dostal poprve do rukou, proto jsem neváhala a napsala na kontaktní adresu, kde se mi dostalo následující odpovědi: není v naších silách všechny nabízené rostliny vypěstovat ,proto některé z fotografií jsou poskytnuty nejmenovanou firmou/ neuvedli kterou/ což znamená, že   katalog Sieberz není produktem zahradnické firmy jako Starkl, takže se klidně může stát, že si objednáte třeba venkovní ibišky fialové  barvy   nebo jiné a příjdou červené nebo neutrální, fotky mají hodně dobarvené a zcela jistě neodpovídají skutečnosti -stejně tak sloupovité třešně, hrušky atd. když se pořádně zadiváte tak zjistíte, že jsou plody přikresleny/ na tento dotaz nereagovali což značí že jsou to nejspíše podvodníci, kteří chtějí lidi nalákat hezkýma fotkama, takže od nich radši rychle pryč. SeStaklem mám velmi dobré zkušenosti objednávám si u něj už řadu let ,vždy jsem byla spokojena, zboží je kvalitně zabaleno a ještě vám dají vědět kdy byla zasilka vyexpedovana

m3f - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (5591) - 216.69 (?), 30.5.2010 20:14
Nebudu hodnotit kvalitu, zasílání a ceny výpěstků od těchto firem ale i katalog Starkla je pančovaný a vyumělkovaný. Jeden za 18 a druhý bez dvou za 20 (já vím že je to 22 ;o)).

host - 94.246 (?), 6.3.2013 20:50

Beru rostliny z obou firem již několik let.Zkušenosti jsou poměrně vyrovnané a celkem dobré včetně vyřízení reklamací.Rostliny od Sieberze mají též maďarské označení.rozhodně jsou to konkurenční firmy.A katalogy?Copak je dnes v nějakém časopisu či létáku reálný obrázek?No přece není! Nejlepší je si o rostlinách zjistit fakta i z jiných zdrojů a udělat si reálný obrázek, zklamání se pak vyhnete.Ještě poznámka :moje reklamace se týkaly většinou letniček a podobného rostlin.materíálu, který utrpěl újmu ve vedrech během dopravy přes víkend.Přeji všem bezva pohodu při zahradničení. Hanka

host - 163.78 (?), 9.9.2007 13:18
Také jsem ho dostala, zkusila volat uvedené tel.číslo a dozvěděla jsem se, že firma má sídlo v Německu. Tak pátrám dál.

Vlastice - (15) - 102.120 (?), 20.9.2007 12:47
Také se mně dostal tento katalog do ruky a dokonce jsem si objednala nějaké cibulky. Poděkování za objednávku s předběžnými radami na sázení přišlo hned, na zásilku čekám. Ale je to teprve týden. Tak uvidíme.

host - 105.189 (?), 28.9.2007 18:11

Já si objednal 1.září nějaké cibuloviny a 20. mi přišel dopis, že se zásilka zpozdí, a že ji začnou vyřizovat od již zmiňovaného 20. září. Tak jsem zvědavý jestli budu moct cibule zasázet - jestli ne - tak jim je omlátím o hlavu...

U Bakera jsem objednával také ale ten se ani neráčil formou dopisu omluvit. 

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Rozetové kování montáž10.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Koš na čidlo9.5.2025
Koš na čidlo8.5.2025
Husqvarna 359 vs. stihl ms 34127.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz