Příspěvky uživatele - Vlastice

Jakou letničku po tulipánech a narcisech?, 26.3.2012
Pupalku pěstuji taky a překvapilo mě, že ji řadíte mezi letničky. Já ji pěstuji jako trvalku a je nádherně rozrostlá. Přežije mrazy i sucha v létě.
Neznámý keř, 21.7.2009 Obsahuje fotku
Dobrý den, viděla jsem v Chorvatsku keř, který nádherně kvetl. Nevíte někdo, co by to mohlo být?
Nový keř, 13.6.2009 Obsahuje fotku
Na podzim jsem si koupila komuli a myslela jsem si, že přes zimu vymrzla. Přesně na jejím místě vyrostl jiný keř a vůbec nevím, co to může být. Komule nakonec vyrašila taky a rostou teď v sobě. Mám si troufnout ty dva keře na podzim rozsadit? Mám... celý příspěvek >
Tomel japonský, 9.4.2008
Dobrý den, objednala jsem si u Sieberze tomel japonský, zásilka dnes přišla, ale zjistila jsem, že některé větvičky jsou ulámané. Bude to vadit? Nemám zkušenosti se stromky. Děkuji za odpověď, případně radu.
Andělské zvony, 5.2.2008
Dobrý den, asi už to nebude aktuální, ale pokud stále ještě sháníte semena durmanu, mám jich tolik, že nevím, co s tím.V případě zájmu, mně můžete napsat na adresu Vlastamikulasova@seznam.cz.
cibuloviny - a co po nich?, 24.1.2008
Dobrý den, tak ten váš nápad na spletení listů do copánku se mně zdá naprosto skvělý a hned letos to udělám stejně. Včetně vysazení afrikánů před ně. Chtěla jsem si je vysadit a přemýšlela jsem kam, takže díky vám mám hned dvě mouchy jednou... celý příspěvek >
zásilková zahradnictví, 6.11.2007
Se Sieberzem mám také dobré zkušenosti. Zásilka přišla dobře zabalená, pěkné rostlinky,při potvrzení objednávky návody na pěstování. Objednávám už po druhé, potřebovala jsem od nich nějakou informaci, hned druhý den jsem obdržela odpověď. Jsem moc... celý příspěvek >
Tomel japonský (Dyospiros kaki), 5.11.2007
Tomel nabízí z katalogu Sieberz a i na osobní kontakt tvrdí, že se dá vysadit ven natrvalo, jako kterýkoliv ovocný strom. Už jsem od nich něco brala na dobírku a byla jsem spokojená.
Tomel japonský (Dyospiros kaki), 2.11.2007
Chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s pěstováním tohoto stromu u nás. Máme možnost koupit rostlinu v nádobě, výška asi 60 cm. Ale vzhledem k poměrně vysoké pořizovací ceně, mám strach, jestli je vhodná do našich podmínek.
Kterou popínavku na terasu?, 25.9.2007
Jsem taky laik a řeším podobný problém. Vysadila bych trubač, vypadá krásně a viděla jsem ho růst i v květináči. Jinak můžete použít i břečtan, ten  rychle roste a má tu výhodu, že na zimu neopadá.
Sieberz - katalog, 20.9.2007
Také se mně dostal tento katalog do ruky a dokonce jsem si objednala nějaké cibulky. Poděkování za objednávku s předběžnými radami na sázení přišlo hned, na zásilku čekám. Ale je to teprve týden. Tak uvidíme.
Bylinky a mulčovací kůra, 19.9.2007
Dobrý den, hrozně mě zaujal váš příspěvek na téma mulčovací kůry a folie. Letos na jaře jsme zakládali zahradu vysazovali jsme poléhavé jalovce na mírný svah u terasy. Nechali jsem se také zlákat na kůru a textilii,ale přiznám se, že mně na tom pořád... celý příspěvek >
Durman - zimování, 18.9.2007
Mám teď taky starosti s přezimováním durmanu. Četla jsem, že by měl mít přes zimu kolem 5-10 stupňů. Máme taky ložnici na sever, ale teplota je kolem 17-18 stupňů. Nebude to moc?
skalka, 18.9.2007
Ahoj Michale, nevím jestli ti moje rada ještě k něčemu bude, vzhledem k době, kdy ses ptal. Já jsem zakládala skalku jako naprostý laik letos v létě a teď jsem četla různé rady, jak na to a nestačila jsem se divit. Ačkoliv jsem v podstatě nedodržela... celý příspěvek >
Pivoňky - přesazení, 18.6.2007
Také jsem to riskla a přesadila pivoňky, jsou letos kupované. Mám jich sedm a dala jsem je v odstupu asi 80 cm. Vypadá to, že se chytly, ale mám dojem, že jsem je měla dát dál od sebe. Mám už je netrápit a nechat tak?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika