Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Abych získal se zahradnictvím Spomyšl vlastní zkušenost, objednal jsem si u nich stromky. Výsledný dojem? Trochu smíšený.
Nesporné klady: přehledné stránky, velký výběr, slušné ceny, udávají podnože. Objednávka byla vyřízena rychle, stromky přišly skutečně ve velmi dobré kondici. Všechny řádně označené - název, podnož, číslo, čárový kód.
Zápory: 1. Všechny stromky byly jednoleté štěpovance, bez zapěstované korunky. Osobně to nevnímám jako velkou vadu, rozvětvené stromnky se špatně posílají a aspoň si mohu zvolit výšku korunky.
2. Místo objednané hrušně mi poslali jabloň. Chyba se může stát, taky mi reklamaci uznali, na moji výhradu obratem odpověděli, uznali reklamaci a poslali zdarma do týdne opravdovou hrušeň. Musím ocenit korektní a profesionální přístup.
Jenže malá drobnost. Ta omylem zaslaná jabloň nesla cedulku s názvem:  Hrušeň -  Pyrus comunis Carola, podnož kawkazská. Vtírají se otázky: Co pěstitel, který nerozezná podle dřeva hrušeň od jabloně? Byl to opravdu jediný případ záměny? A nemohla být podobně zaměněná i odrůda - poznal by to vůbec někdo?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika