Hezký podzimní den :-)
tak se téměř po sezóně ozývám, abych podala report o naší terase, asi se stal zázrak, ale přestože jsme koberce pokládali tak pozdě, tak trávník je naprosto úžasný. Je pravda, že místy trochu prořídl, ale to mi vysvětlili, že je to tím, že jsou travní koberce přehnojené a my jsme je nedohnojovali :-) První měsíc jsme se snažili po trávníku moc nechodit, když bylo to mokré léto, tak jsme nechali trávu trochu víc vyrůst. I tak ji nesekáme moc na krátko. Malý si to báječně užívá, terasu miluje :-) hraje tam fotbálek, minigolf, prostě co ho napadne. Pohled z obýváku je taky úžasný. Jen ty mušky potvory večer poletují :-) holt to v trávě žije. Teď musím dobře připravit trávník na zimu a doufat, že příští rok bude taky takový :-)
Ještě teda připodotýkám, že jsme na terasu nepořídili žádný stabilní nábytek, občas si tam vyneseme ratanová křesílka, ale nejradši se válím přímo na té trávě :-) snažím se to střídat, ale zas to není tak velká plocha. Není to vydupané ani u dveří, spíše tam ta tráva víc roste. Jinak jsme měli koberec druhé jakosti, zato podkladovou hlínu jsme měli luxusní...
I tak děkuji za tu diskuzi před tím, jsem na trávník hodně opatrná, i když vřetenovku jsme nakonec nesehnali, tak sekáme zatím elektrickou.
Závlahu jsme si pořídili obyč od Gardeny, když jsme doma, tak kropíme růčo, když jsme byli na dovolené, tak kropili hodiny s čidlem vlhkosti. A trávník přežil :-)
Ještě jednou díky, moc, myslím, že až děti odrostou, třeba zvolím také jiný druh pokrytí, ale takto je to k nezaplacení. Malý padá do měkého, žádné třísky, odřená kolena, prostě jsem za to ráda.
Přeji krásný zbytek podzimu, nás čeká teď zakládání záhonků na té šílené půdě a nějaké ty ovocné stromy, abychom odhlušili sousedy :-)
Děkuji Vám ještě jednou, přeji hodně radosti z Vašich zelených ploch!
Petra