Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravim vsechny odborniky,

potreboval bych radu s veci, kterou jsem v zivote nevidel.

Na pozemku vedle pole byla pred cca 2 mesici zatopa. Dlouhodoby prudky dest nasakl pole tak, ze uz nepobiralo vodu a voda plynule tekla pres pozemky pod polem, pres zahrady, zahradky dal a dal.

Jen tekla bez nejakym vedlejsich skod.

Co je ale zajimave, ze od te doby je v trave neco oranzoveho. Kdyz je vyssi tak jsou boty, nohavice uplne oranzove. Nenapadlo mne to vyfotit driv. Pokud je uz rosa tak se oranzovy poprasek rozpusti a vypada to tak zluto-oranzove. Jako kdyby si clovke nemazal nohy olejem. Jako kdyby mel najednou zloutenku. Je to jen ve spodni casti zahrady, kde tekla voda. Nemuze to byt nejak zdravotne zavadne? Vypada to dost hrozive.

Z ceho to muze byt? Je mozne ze zemedelci do pole pridavaji nejaky sajratjt, ktery splachla zatopa ke mne na pozemek. Na poli byla pred zatopou repka. Nikdo jiny ze sousedy takovy problem nama i kdyz voda pres jeho pozemek taky tekla.

Dekuji za odpoved. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika