Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den,

v pohodě :-), má otázka, jak to máte se zálivkou?, dle fotek to vypadá, že trávník také trpí trochu suchem. Jinak pokud pochopíte všechny souvislosti, tedy jak trávník funguje, tak se určitě posunete o hodně dále. Máte snahu a to je základ. 

Nejvíce Vás bude asi brzdit půda, tedy Váš hlavní úkol je udělat vše pro to aby se tam dostal vzduch a nové osivo mělo v čem klíčit. Pak stačí zalévat, hnojit, sekat a bude se to zlepšovat. Nerovnosti vidím hlavně v tom jak trávník (jílky) drnovatí, to se aerifikací a dorovnáním při dosetí zlepší. Postupujte pomalu, ale pořádně, nemusíte udělat vše najednou. Máte tam navíc težký přístup. Sekat vřetenovkou to půjde, ale na vyšší výšku. Hecht je taková "offroad" vřetenovka, na "anglický" nízko střižený a hustý trávník bych ji nikomu nedoporučil, ale na ten Váš OK. Uvidíte, jak to bude sekat. Důležité ji mít dobře seřízenou. Martin

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika