Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den pane Vladimíre omlouvám se za pozdní odpověď, ale mám toho momentálně nad hlavu:).
1) Nicméně co se týče návrhu na rozmístění tak nejjednodušší je použít kružítko a čtverečkovaný papír a toto rozmístění zakreslit podle tvaru Vaší zahrady. Pokud máte pravoúhlé sektory pro zavlažování já bych popřemýšlel použít výsuvné čtyřplošné zavlažovače R 140 (opět výhoda zajedou a nepřekážejí). Pokud by jste chtěl můžete mi napsat na email a poslat stručný nákres požadované plochy k zavlažování a já se Vám pokusím zakreslit jak bych to udělal já jen nevím kdy :-)
Čerpadlo, které uvádíte není až tak výkonné, protože 1,5 – 2,5 bar není mnoho. Já, když do jedné větve pustím méně než 2bar tak už to stříká tak tak na hraně a délka Vašich rozvodů tedy není vůbec malá. Jinak na gardena.com je možnost si vše v jednoduchém prográmku zkusit nakreslit. Nespletl jste se s tím označením 1569-27? To je podle katalogu tryska S80.
2) Ventilek se dá zakoupit normálně s 1/2“ závitem takže stačí použit ½“ T kus a do něj ho instalovat, Nebo použít redukci vzduch/voda a napojit kompresor ják říká pan PEPE.
3) Myslím, že gardena je velice dobrý systém a vyšší cenu vidím v tom, že je lépe přizpůsoben těm, kteří si chtějí udělat závlahu sami a i materiály ze kterých je vše vyrobeno jsou dle mého názoru kvalitní
Zdravím Mirek.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika