Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jednou za čas se dělají i hlubší kopané studny, než 25 metrů (když někomu dojde trpělivost řešit problémy s levným a výhodným vrtem).

Tloušťka fólie 0,5 je zcela dostačující. Pokud by studna byla ražena v nepropustném jílu (na brněsku oblíbený neogen - šedý jíl), bylo by utěsňování nepotřebné.

Stále bych ještě vyčkal, zda se studna sama nezavodní (jak dlouho je hotová?). Že je voda metr od hotové studny je oblíbené tvrzení místních "znalců", a přesto voda do studny neteče (doporučují vrtání do skruží, atd.). Je to tak rozšířené, že se omlouvám za zvšeobecnění.

Pokud tam není voda, je použití na tepelné čerpadlo nedostačující. I tak většina provozovatelů tepelných čerpadel využívá hlavně levnější tarif elektřiny. Řada zákazníků (kteří si tepelné čerpadlo pořídili) se mě přiznala, že vlastní tepelné čerpadlo nepoužívá, protože jeho náklady (výměna náhradních dílů po opotřebení) je dražší, než úspora. Ale je fakt, že cena tohoto zařízení dost klesá, a možná se to brzy obrátí.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika