Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Podle mě jsou sloupky 7x7cm pro daný účel dostatečné, tedy pokud se nejedná o větrnou oblast 5 a horský štít. Ale je to jen můj pocit.

Jen pro inspiraci. Osobně jsem před 4roky řešil podobný problém a zakoupil jsem v BauBau hotové panely, pravděpodobně o poloviční šířce než máte vy.  Na uchycení jsem použil hotové narážecí pozinkované trny a upevnění jsem provedl pomocí ocelové pasoviny v délce asi půl metru přišroubované asi osmičkami (?) šrouby. Toto spojení je zásadní a je důležité, aby se nehýbala pasovina vůči trnu. Možná to není profesionální ale funguje to. Treláž je vlastně samonosná bez krajních dodatečných sloupků. Jelikož vnitřní mřížka je šikmo, tak je konstrukce stále pravoúhlá.

Takže pokud byste například nějak napevno přidělal delší ocelový pásek k U profilu na patce(navaření, pevné šrouby), tak můžete ty patky do betonu použít. Samotný U profil je příliš nízký a dřevo by se asi vymačkalo a bude se to viklat.   

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika