Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vážený pane,

nemohl jsem si nevšimnou Vaší reakce na příspěvek o srubovém stole... Vzhledem k tomu, že jsem jich za 4 roky praxe pár vyrobil, mám s tím jisté zkušenosti. Názor na brouky neberu, co červotoč čárkovaný? To je to hlavní nebezpečí, ne tesaříci. (po nátěru máte pokoj). Hniloby bych se vůbec nebál. Je to vada stromů, kterou mají před skácením, to co asi myslíte jsou plísně, ne hniloba. Proti plísním stačí postřik fungicidem, nebo borovou solí.

Dále také čerstvost dřeva... Už jste někdy řezal půlky z prasklé klády? Už jste někdy brousil dřevo s vlhkostí 20%? Kolik má čerstvé? Až začnete opět někomu psát o neprofesionálním přístupu, vezměte si do ruky pilu, flexu, kružítko, pár těch stolů udělejte a potom si pokecáme.

Co se týče nátěru, je pravda že lodní lak sice v létě trochu zapálí, ale na druhou stranu se nemusíte se srubovým stolem v zimě tahat pod střechu, po dešti rychleji vyschne, když na něm něco rozlijete, stačí setřít... Výhod spousta a Vaše názory jsou evidentně mimo praktické zkušenosti. Vzhledem k tomu, že Vaše příspěvky působí jako byste rozumněl naprosto všemu, víte i že srubový nábytek dosahuje váhy mnohdy i přes tunu, neboť na stůl 2x2 m včetně lavic je třeba přes kubík smrku.

Závěrem chci dodat, že jsem doposud neobdržel žádnou reklamaci na stůl, a to byly všechny z čerstvého dřeva, natřené lodním lakem a ošetřené Bochemitem. Všem praktikům zdar a teoretikům zmar

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika