Prokousani jezirka

host - 49.247 (?)
4.3.2010 9:12
Tou geotextilii bych si teda nebyl moc jisty, ale treba na tom neco je. videl sem uz prez zimu od mysi rozkousanou hlinikovou naberacku na ktere zustaly zbytky mastneho. Takze nejka geotextilie je podle mne nemuze zastavit :-)
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

klukjc - (40) - 93.251 (?), 24.11.2009 17:38, zobrazeno: 3403x

Chtel jsem se zeptat, zda li uz se nekomu z vas stalo, ze se vam do jezirka (z folie) prohrabali mysi.  Planuju na jare nove jezirko a chtel bych predejit prokousani od mysi.

host - 122.108 (?), 1.3.2010 17:18

Dobrý den, jizírko jsem si začala dělat až v loni, jelikož se to nachází na místě kde před x lety stál barák se sklepy tak jsem si ho nejprve pro jistotu vybetonovala ale nevím čím to je, mam ho u babičky na zahradě a když jsem tam nedávno přijela tak tam byla voda jenom do půlku, pravda že už na podzim se mi tam objevovali hadi, žáby a i jednou utopená myška ale tohle jsem fakt nečekala, vůbec nevím jak ted tomu předejít, mam ho ještě trochu zamrzlý tak uvidíme až ten sníh sleze a čím to bude.Naštěstí ta plachta byla jen od jezedáků takže mě na nic nevyšla (škoda by byla kdybych tam měla tu speciální) a navíc tam ještě nemam rostliny, to jsem chtěla dělat až ted na jaře, tak mě to nebude tolik mrzet že to musim dělat celé od začátku.

host - 88.77 (?), 2.3.2010 17:20

Pod folii je nutne dat geotextilii vhodne gramaze, pres kterou se hlodavci nedostanou, bylo to testovano i pri stavbe prehrady gabcikovo. Taktez rybnicni folie snese vic nez od jezedaku.

host - 49.247 (?), 4.3.2010 9:12
Tou geotextilii bych si teda nebyl moc jisty, ale treba na tom neco je. videl sem uz prez zimu od mysi rozkousanou hlinikovou naberacku na ktere zustaly zbytky mastneho. Takze nejka geotextilie je podle mne nemuze zastavit :-)
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?16.7.2025
Péče o jezírko na chtě15.7.2025
NEREZOVÝ BAZÉN15.7.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?15.7.2025
Péče o jezírko na chtě9.7.2025
Péče o jezírko na chtě8.7.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz