Koi kapr - blednuti kuze

host - 79.85 (?)
14.8.2010 23:53

pozryte za na znackove zlozenje krmiva pre kapre a neznackove krmivo je to iste treba to striedat ja toriesim granulmi pre psi tak isto rozne znacky cervy slimaky patentky mrazene proste pestrost samozrejme slniecko je dvolezite, miesam to a je dolezite mat aj kvalitu vody dobru mnoho ludi ma filtre atd aby mali cistu vodu ale cista voda neznamena kvalitu, najlepsie je mat pritok a otok bes filtra a samozrejme stoho vypliva cistenie jaziera kazdych 5-10rokov pri cisteny sy pozrete aj kvalitu ryby a este nieco ziadny filter ani pripravky vam nevymiesaju kvalitnejsiu vodu ako priroda, podlavelkosti a hlpky zakalenia vody a kapryky budu mat zdravu plet a zivot a jak tieto podmienky neviete splnit chovajte karasi tie preziju v extremoch. koi kapor je kapor tak trosku porozmislajte.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 224.182 (?), 13.7.2010 22:30, zobrazeno: 14437x

Ahoj, jeden z mych kapru, ktery byl loni bilo cerveny, najednou uplne vybledl, je z neho albin. Koupen byl jiz jako dospelak, meri cca 30 cm. Nevite, cim to muze byt? Dekuji, J.

host - 216.115 (?), 15.7.2010 8:42

Mám stejný problém už u několikátého kohaku. Chystám se dát jim to nejlepší co trh s krmivy nabízí. Jestli to nepomůže, tak už nevím. Ztráta červeného zbarvení je údajně dána do jisté míry krmením ale hlavně prý geneticky. S věkem mají červené skrvrny tendenci se ztrácet, černé přibývat. Svoje kapry čas od času fotím a nutno říct, že všichni v průběhu let nějak změnili své zbarvení. Ze zkušenosti musím říct, že největší radost mi dělají levní kapři z jednoho nejmenovanéHO marketu, kde se dá najít mezi vším i pěkné standartní zbarvení. Jen je třeba k nim po zakoupení přistupovat jako k nemocným a podrobit je přísné karanténě (preventivní léčbě). Co se k nám dováží od "Japonských chovatelů" mě zatím vyloženě zklamalo.

Jak jsem koupil, Tak dávám.

host - 224.182 (?), 15.7.2010 18:19

Dekuji, krmeni jim davam opravdu perfektni, ted nevim, jak se to presne jmenuje, ale je to 10 kg baleni a stalo to 2500 Kc... Loni mel jine, kdyz jsem ho poridila, ale taky to bylo nejake "znackove"... levne krmeni ala Hornbach jim nedavam...

host - 79.85 (?), 14.8.2010 23:53

pozryte za na znackove zlozenje krmiva pre kapre a neznackove krmivo je to iste treba to striedat ja toriesim granulmi pre psi tak isto rozne znacky cervy slimaky patentky mrazene proste pestrost samozrejme slniecko je dvolezite, miesam to a je dolezite mat aj kvalitu vody dobru mnoho ludi ma filtre atd aby mali cistu vodu ale cista voda neznamena kvalitu, najlepsie je mat pritok a otok bes filtra a samozrejme stoho vypliva cistenie jaziera kazdych 5-10rokov pri cisteny sy pozrete aj kvalitu ryby a este nieco ziadny filter ani pripravky vam nevymiesaju kvalitnejsiu vodu ako priroda, podlavelkosti a hlpky zakalenia vody a kapryky budu mat zdravu plet a zivot a jak tieto podmienky neviete splnit chovajte karasi tie preziju v extremoch. koi kapor je kapor tak trosku porozmislajte.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Filtrace kohoutkové vody13.6.2025
Filtrace kohoutkové vody12.6.2025
Napojení na novou kanalizaci11.6.2025
Filtrace kohoutkové vody11.6.2025
Napojení na novou kanalizaci10.6.2025
Napojení na novou kanalizaci10.6.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz