Koi kapr - blednuti kuze

host - 79.85 (?)
14.8.2010 23:53

pozryte za na znackove zlozenje krmiva pre kapre a neznackove krmivo je to iste treba to striedat ja toriesim granulmi pre psi tak isto rozne znacky cervy slimaky patentky mrazene proste pestrost samozrejme slniecko je dvolezite, miesam to a je dolezite mat aj kvalitu vody dobru mnoho ludi ma filtre atd aby mali cistu vodu ale cista voda neznamena kvalitu, najlepsie je mat pritok a otok bes filtra a samozrejme stoho vypliva cistenie jaziera kazdych 5-10rokov pri cisteny sy pozrete aj kvalitu ryby a este nieco ziadny filter ani pripravky vam nevymiesaju kvalitnejsiu vodu ako priroda, podlavelkosti a hlpky zakalenia vody a kapryky budu mat zdravu plet a zivot a jak tieto podmienky neviete splnit chovajte karasi tie preziju v extremoch. koi kapor je kapor tak trosku porozmislajte.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 224.182 (?), 13.7.2010 22:30, zobrazeno: 14436x

Ahoj, jeden z mych kapru, ktery byl loni bilo cerveny, najednou uplne vybledl, je z neho albin. Koupen byl jiz jako dospelak, meri cca 30 cm. Nevite, cim to muze byt? Dekuji, J.

host - 216.115 (?), 15.7.2010 8:42

Mám stejný problém už u několikátého kohaku. Chystám se dát jim to nejlepší co trh s krmivy nabízí. Jestli to nepomůže, tak už nevím. Ztráta červeného zbarvení je údajně dána do jisté míry krmením ale hlavně prý geneticky. S věkem mají červené skrvrny tendenci se ztrácet, černé přibývat. Svoje kapry čas od času fotím a nutno říct, že všichni v průběhu let nějak změnili své zbarvení. Ze zkušenosti musím říct, že největší radost mi dělají levní kapři z jednoho nejmenovanéHO marketu, kde se dá najít mezi vším i pěkné standartní zbarvení. Jen je třeba k nim po zakoupení přistupovat jako k nemocným a podrobit je přísné karanténě (preventivní léčbě). Co se k nám dováží od "Japonských chovatelů" mě zatím vyloženě zklamalo.

Jak jsem koupil, Tak dávám.

host - 224.182 (?), 15.7.2010 18:19

Dekuji, krmeni jim davam opravdu perfektni, ted nevim, jak se to presne jmenuje, ale je to 10 kg baleni a stalo to 2500 Kc... Loni mel jine, kdyz jsem ho poridila, ale taky to bylo nejake "znackove"... levne krmeni ala Hornbach jim nedavam...

host - 79.85 (?), 14.8.2010 23:53

pozryte za na znackove zlozenje krmiva pre kapre a neznackove krmivo je to iste treba to striedat ja toriesim granulmi pre psi tak isto rozne znacky cervy slimaky patentky mrazene proste pestrost samozrejme slniecko je dvolezite, miesam to a je dolezite mat aj kvalitu vody dobru mnoho ludi ma filtre atd aby mali cistu vodu ale cista voda neznamena kvalitu, najlepsie je mat pritok a otok bes filtra a samozrejme stoho vypliva cistenie jaziera kazdych 5-10rokov pri cisteny sy pozrete aj kvalitu ryby a este nieco ziadny filter ani pripravky vam nevymiesaju kvalitnejsiu vodu ako priroda, podlavelkosti a hlpky zakalenia vody a kapryky budu mat zdravu plet a zivot a jak tieto podmienky neviete splnit chovajte karasi tie preziju v extremoch. koi kapor je kapor tak trosku porozmislajte.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Filtrace kohoutkové vody17:09
Napojení na novou kanalizaci11.6.2025
Filtrace kohoutkové vody11.6.2025
Napojení na novou kanalizaci10.6.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz