Příspěvky uživatele - 224.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Koi - kapr - zvlastni chovani, 26.7.2010
Tak rybicka vcera zemrela. Separovala jsem ji do lecebneho roztoku proti vsemu moznemu, bylo ji lepe a zdala se v poradku. Po tydnu jsem ji vratila zpet do jezirka. Nasla jsem ji druhy den na dne... :o(
Koi kapr - blednuti kuze, 15.7.2010
Dekuji, krmeni jim davam opravdu perfektni, ted nevim, jak se to presne jmenuje, ale je to 10 kg baleni a stalo to 2500 Kc... Loni mel jine, kdyz jsem ho poridila, ale taky to bylo nejake "znackove"... levne krmeni ala Hornbach jim... celý příspěvek >
Koi kapr - blednuti kuze, 13.7.2010
Ahoj, jeden z mych kapru, ktery byl loni bilo cerveny, najednou uplne vybledl, je z neho albin. Koupen byl jiz jako dospelak, meri cca 30 cm. Nevite, cim to muze byt? Dekuji, J.
Koi - kapr - zvlastni chovani, 13.7.2010
Ahoj, prosim o radu. Mam v jezirku nekolik koi kapru, jiz z lonska i z letoska. Jeden muj letosni nove zakoupeny kaprik ma ale od dnesniho rana zvlastni chovani. Kdyz pluje, nataci se na bok, jakoby padal, pak se zase narovna, chvili pluje normalne,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika