Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Takže další chránič asi opravdu nemá smysl. Máme novostavbu RD z roku 2006 a tehdy, když se dělaly ei rozvody, nikoho nenapadlo, že bude někdy potřeba sólo "zahradní okruh - koupací jezírko" se svým chráničem. Důležité je, že je tento okruh chráněný a jištěný. V budoucnu nás čeká dodělání vejměnku (malá sólo garsonka pro moje rodiče), takže až tam se budou dělat nové rozvody, budu již uvažovat o novém sólo chráněném okruhu pro zahradu. Děkuji všem za rady a postřehy. Takže cyky 3x2,5 cca 30m a koncovka zásuvková (ne zástrčková) s ip 44 krytím (celá InScenio bude ještě ve zděné kapličce s dvířky - potřebuju prostornější kapličku kvůli Oase OxyTex Set 2000 CWS, který v ní také bude a není nejmenší).

PS: jak byste řešili např. vypínač tohoto okruhu? Ano, ne... popřípadě jaký? jak jsem řekl, okruh bude napojen ze zahradního domku (dílny) a kabel půjde k jezírku cca 30m do této zásuvky. Možná by nebyl právě vypínač v domečku (dílně) od věci. Například když se půjdeme koupat, tak abych nelezl až do této kapličky (až za jezírkem) a vytahoval spotřebiče, že bych jednoduše vypnul vypínačem tento okruh po cestě k jezírku v tomto domečku (dílně).

M.Hájek

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika