Mám dotaz ohledně schodů. Máme bazén skoro celý zapuštěný. Chceme dát k bazénu schůdky zakoupené v maundfieldu. Poradí nám někdo jak na jejich zabudování. Díky moc
Ja betonoval predevcirem, schody jsem ukotvil pod kary sit a nechal koukat asi 1.5 cm nad beton.Chtel bych na beton natahnout kameny koberec a kotvy budou v rovine s kobercem.
Já jdu na to zítra, koupil jsem na každou nohu ztracené bednění, které vyleji betonem, každé má 50x30x25 cm, to musí stačit A také jen přemýšlím, kolik a jak to nechat koukat, časem chceme též kamenný koberec okolo bazénu.
Jsem rád ze nejsme sami kdo letos buduje bazén a mám se tady na koho obrátit. Ještě malý dotaz jak na sběrač. Mám u bazénu udělenou a obetonovanou díru potřebnou pro sběrač. Ale nejsem si jist jak ji nahoře přikrýt a vlastně nevím ani čím. Okolo bazénu bude dlažba
Kdo má foto a řadu budeme moc rádi.
Taky jsem letos vyměnil nerez De luxe schody za slim a bohužel ty patky do betonu jsou dost nešťastně řešený.I po dotažení se v nich schůdky vyklaji.Za ty peníze jsem čekal víc.
Jsem tehoz nazoru, byl jsem take prekvapen ze po utazeni schudku nejsou pevne zafixovany, uvidim casem po pouzivani jestli budou drzet v patkach a nevytrhli se z patek.Je pravdou, ze za ty penize bych cekal kvalitnejsi usazeni.No uvidime.
Tak nám zabetonovali zedníci nerez schůdky. Cena z Mountfieldu jsem si myslela za nerez asi akorát. Dotáhnout se nedají na pevno a vyklají se. To jako tak zustane?? Si dělaj srandu za ty prachy! Dyť se o to bojím zavěsit, když polezu do bazenu... A co potom manžel, který si tyto schody vybral, že jsou prý bezpečné... Co tedy s tím? Jak to upevnit na fest??? Prosím o radu. Alena