S úspěchem jsem lepil menší otvory lepidlem Purocel. Nejdříve záplatu ntřít a nechat lepidlo zavadnout, pak nanést 2. vrstvu a přitisknout zevnitř i ve vodě na dírku. Drží.
nemáte někdo zkušenost s lepením děravé plachty v bazénu? Díru chci zadělat kouskem plachty, a tu přilepit nějakým voděodolným lepidlem. Mountfiled nabízí nějakou speciální sadu, ale raději bych to vyřešil koupením nějakého lepidla jen nevím jakého.
Pod vodu jsou použitelná kyanoakrylátová lepidla (tedy např. vteřinová). Voda katalyzuje vlastní reakci. Nevím co máte proti lepicí sadě - cca 150,- přes internet, kolem 200,- v Baumaxu (ale zase bez poštovného). V červnu jsem tím zalepil 1mm dirku v gumovém bazému, latu jsem dal zvenku, zatím drží. Tomáš
Zalepoval jsem kulaté díry v krycí plachtě k bazénu typu tampa. Dával jsem tam kousky průsvitného měkčeného PVC, lepidlo jsem jsem kupoval speciálně na měkčené PVC za 55 káblí. Napršená voda na plachtě se neztrácí, tak si myslím že to je OK.
Dobrý večer, my máme díru v bazénové plachtě cca 1x1 cm. Myslíte, že by to šlo zalepit tím lepidlem co jste to lepil vy? A pokud ano, kde jste to lepidlo sehnal? A opravdu drží tak fest jak píšete? Díky za odpověď. Kamila - KamilaSurovcova@seznam.cz
Rybniční folii (i pod vodou) super zalepíte jakýmkoliv MS Polymerem (já kupuji FlexTec FT 101 od Henkela), cena kolem 160 Kč + DPH za kartuši 280ml. Určitě to bude fungovat i na bazénovou plachtu. Jen jedno upozornění - jedná se o čistě bílou pastu.
S úspěchem jsem lepil menší otvory lepidlem Purocel. Nejdříve záplatu ntřít a nechat lepidlo zavadnout, pak nanést 2. vrstvu a přitisknout zevnitř i ve vodě na dírku. Drží.