Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, co se starým nevyužitým malým bazénem 3x3 s každé strany.

Máme na zahradě starý navyužitý bazén a neustále se v něm udělá kálná voda a řasy vodu musím stále vylévat z bazénu s kýblem a už nás to obtěžuje a navíc, blízko plotu má soused strom ořech na podzim nám do bazénu stále padá od sousedova stromu nepořádek už jsme z toho s manželkou vyčerpaný jak neustále musíme čistit ručně bazén od listí a vylévání kalné vody z bazénu.

Poradíte nám prosím, zda se dá koupit nějaká speciální hadice se kterou bychom mohli vypouštět zakálenou vodu abychom nemuseli stále brát    na to kyble a vylévat špinavou vodu a popřípadě, co byste nám ještě poradili, když ten starý bazén nevyužíváme a navíc by bylo potřeba tam udělat nový odpad a vše udělat nové. Finance na to nemáme abychom vše okolo bazénu dali dopořádku.

Už jsme s manželkou v důchodu a my už nevíme co s tím bazénem dělat. V noučata zatím nemáme tak nevíme, zda ten bazén zrušit nebo co s tím. Předem děkujeme za vaše náměty a vaše zkušenosti ohledně nevyužitého zahradního bazénu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika