Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já vám to nenutím, ptal jste se na výrobu, tak jsem vám odpověděl. Já jsem se ptal jestli někdo to taky používá. Jinak s vašim názorem nesouhlasím.
1.Komponent  (chloritan sodný) je kyselina, je stabilní jen v nízkých koncentracích, proto se prodává v malém %.Co je kyselina chlorovodíková (HCI) nebo sirová (H2SO4)? Tak to je taky kyselina a s opatrností se používá mimo jiné do bazénu ke srážení pH.Kyselinu citrónovou máte určitě používáte v domácnosti nebo do jídla. Když dodržíte základní podmínky a bude te uskladňovat v tmavé sklenici nic se nestane. Jinak vám to prodávají v 50 l barelu.
2. Technický zařízení potřebuje-te obyčejný vzduchovací motorek cirka za 100Kc a trubičky a Pet láhve máte určitě doma.
3.Stačí si přečíst Bezpečnostní list a dodržet základní pravidla.Nelít vodu do kyseliny ale obráceně, vyrábět ve větratelné místnosti, třeba venku.
4.Výsledek dáte do tmavé sklenice a do tmy. Vydrží kysličník 1 měsíc, pak ztrácí účinnost.
5. Koncentrace je jistá při výsledku bude mýt spasený roztok = 500< ppm, změří te si ho testovacími proužky kysličníku chloričitého. Pak si namícháte s destilkou roztok méně nasycenej a pak si vypočítáte kolik máte vody a výsledek si můžete znovu změřit lakmusovým papírkem výsledek. Do bazénu dáte 5-10 ml/m3, viz výše.Jestli dáte omylem dvojnásobek tak se vám nic nestane. V tom nevidím předávkování, horší je to s chlórem.Čím měříte pH vodu v bazénu nebo chlór to je taky kyselina.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika