Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Cituji-Jen tak mimochodem-tato úprava vody je v celém civilizovaném světě ve veřejných bazénech a je zakázáno i prodávat jakékoli prostředky na bázi modré skalice pro úpravu vody v bazénech soukromníků???Co to je za nesmysl?Vy asi budete placen prodejci bazénové chemie, že?Jen tak mimochodem-na každém balení modré skalice je napsáno, jak se má dávkovat, mimo jiné i do bazénů.A kňourání ostatních chytráků, že se budou postupem času koupat jen v modrý skalici, protože se nevypařuje a bla, bla,bla a zůstává v bazénu, je další nesmysl.Při vločkování se z bazénu odstraní.A jen tak mimochodem-zde uváděné produkty jsou nepochybně drahé, stejně jako produkty které nabízejí ostatní prodejci.Zkuste si (kdokoliv na této stránce)spočítat, kolik chemie(třeba zrovna zmiňované v předchozím, reklamně zaměřeném příspěvku)by se muselo dávat, do bazénu v Karlových Varech(nebo třeba v Podolí),když by se změnilo např.PH?Tyhle bazény mají setsakra víc kubíků vody, než nejběžnější bazény-15ti kubíkové.To by tam tu chemii museli sypat nakladačem z kamiónů.O ceně vstupenky nemluvě.
Jsem zvědavej, jakým blábolem odpovíte.Tím spíš, že jste si vybral přezdívku podle psychopatického, sadistického masového vraha, takže Vaše rady budou spíš návodem, jak HODNĚ zaplatit a pak se rozpustit.

Jen tak mimochodem-Ph mínus se dá koupit za 44kč/1kg s dph, nebo třeba vločkovač za 29kč/1kg a tak podobně.

A nedá mi to, ale daleko lepší, než si kupovat stále dokola nepřesné kapkové, nebo tabletové testery, je lepší si koupit digitální(ceny kolem 900,-)který máte napořád, akorát do něj jednou za čas koupíte kalibrační roztok.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika