Výroba vína



Dj-honza - (3) - 182.236 (?) 
13.8.2018 12:07, zobrazeno: 2251x
Dobry den delam prvne vino ze svestek a jablek, vse uz mi kvasi v sudu, na zakvas jsem pouzil kvasinky vinka, chci se zeptat 50 l soudek jsem nemel vysireny ale pyrosiricitan draselny mam koupeny avsak nikde na celem nternetu a i na jeho samotnem sacku neni uvedeno, kolik gramu mam pouzit pro 50 l soudek???
Adresa příspěvku
Připojit reakci   
Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
   
Dj-honza - (3) - 182.236 (?), 13.8.2018 12:19
Jde mi o to tam nemam jen vylisovanou stavu te mam zhruba 6 l, mam tam 10kg celych svestek svarenych a odstatych, trosku rozmixovabych jablek, par blum a vymackanych celych hroznu vina, tak aby mi to nejak nehnilo, nevim jaky jiny konzervant tam pridat, zatim prvni den bourliveho kvaseni-pres bublatko nekonecne bublin, prozatim tam mam 3kg rozpusteneho cukru a jeste po tech 14 dni bourliveho kvaseni pridam s odstupem 5-7 dnu 2x 2kg cukru
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?28.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika