Domácí víno - základní problémy



   Předchozí příspěvky  |  <  6   
                  
host - 243.114 (?) 
7.12.2016 22:40

Možná cítí aceton...

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
                     
host - 152.38 (?), 8.12.2016 1:37

Nejsem "révový" vinař tak si jen tipnu:
Nemůže ta vada být způsobená dlouhým nakvašováním červeného-modrého rmutu před lisováním?

Rafael.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 218.23 (?), 10.12.2016 13:45

Pánové jsou veselí, ale tak to má být. Né nadarmo se říká " h... o mít a smutnej bejt je dvojí škoda". Ale pan "aceton" má asi pravdu. Po jeho příspěvku jsem se zaměřil na tuto chuť a vypadá to že tam ten nádech je. Znamenalo by to, co jsem se dočetl, že se jedná o zoctovatělé víno. Díky za příspěvky.Mpsenda

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 9.161 (?), 8.1.2021 20:31

Pánové vinaři, čím přislazujete víno překvašené do sucha, kromě vínového koncentrátu. Díky

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
<  6   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Podklad dlažby na terasu22.4.2024
Výběr hliníkové pergoly od A do Z22.4.2024
Cesta z litého betonu18.4.2024
Husqvarna 36. - zapalování17.4.2024
Ako očistiť zalakované časti?14.4.2024
Cesta z litého betonu13.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika