Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den,

1. síření moštu (zabití přírodních kvasinek)

2.bentonit (dusíkaté látky)

3.kvasinky, zákvas (cukr moštu aspoň 21stupňů jinak dodat řepný)

0.

a) nemacerovat a hned lisovat bílá vína hned po odzrnění

b) namacerovat slupky u červených vín, až měsíc (podmínky pro uchování) 

4. stočit 

5. sířit 2g/hl pyrosiricitanu

6. čířit bentonitem       (co šlehané bilky? 3ks na hl)

7. stočit, filtrovat

8.lahvovat

Prosím vysvětlit pro lidi do do 50l moštu, sice je bentonit atd celkem levný, ale jde mi o co dům dal výrobu. Rád bych viděl na Youtube video.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika