Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pro domácí výrobu vína používám s naprostou spokojeností výhradně tekuté ušlechtilé kvasinky z maloprodeje VÚ mlékárenské technologie Milcom. Jak se píše v brožuře "Výroba vína u malovinařů" tak na bobulích je cca 20 druhů a rodů kvasinek, těch ušlechtilých jenom pár procent, takže spontánní kvašení je spíše loterie. Zásadně lisuji pouze samotné, zdravé, nijak nepoškozené bobule. Co se týče síření, používám disiřičitan draselný, během výroby 2-3 krát v množství 3g na 100l, t.zv. velmi slabé síření na 5-ti stupňové škále, což pro malý demižon vyžaduje mít "zlatnickou" váhu :), což ale lze ve velikosti kalkulačky za cca 300,- pořídit.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika