|
Připojit reakci
|
|
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:Dobry den chtel bych poprosit o radu. Měli jsme k dispozici 2pytle vinnych jablek tak jsme je zesrotovali a lisem vymackali stavu ktere bylo 30 litru. 25litru jsme dali do demizonu pridali cukr (bez kvasinek) a nechali cca medic a pul. Proslo to kvasenim celkem bourlivym. Ke konci uz bylo videt jak k hladine putuji male bublinky tak jsme to prepustili zpět přes dalsi nadobu do toho 25litroveho demizonu ve kterem to ma po pretoceni cca 3/4 jeho obsahu. Bublinky uz se nedelaji vubec (ted po prepusteni) a kdyz to cukromerem zmerime ma to 24!!! Co ted dal? Dolit to vodou do celeho obsahu vpridat kvasinky jeste? Diky vsem za informace
|
Trendy ze sítí 17. týden – terasy
V 17. týdnu se zaměřujeme na trendy ze sítí, konkrétně na inovativní přístupy k terasám, které spočí...
DIY nástěnná závěsná výzdoba vašeho domova
Hledáte nový DIY nápad na výzdobu stěn? Vyzkoušeli jste obrazy, cedule, obrazové koláže, plovoucí po...
Okouzlující pohádkové zahrady, které rozproudí vaši představivost
Zde je spoustu okouzlujících nápadů na miniaturní vílí zahrádky, které rozproudí vaši představivost ...
Skladování a organizace hrnků na kávu: kreativní nápady
Dobře, přiznejme si to! Pokud jste se zastavili až tady, pak jste stejní závisláci na kávě jako já! ...
Geniální nápady na police do koupelny pro dokonalý pořádek
Nezáleží na tom, jak malá je vaše koupelna, každá koupelna potřebuje vyhrazený kus nábytku na ručník...
|
|
|
|