Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Dobry den chtel bych poprosit o radu. Měli jsme k dispozici 2pytle vinnych jablek tak jsme je zesrotovali a lisem vymackali stavu ktere bylo 30 litru. 25litru jsme dali do demizonu pridali cukr (bez kvasinek) a nechali cca medic a pul. Proslo to kvasenim celkem bourlivym. Ke konci uz bylo videt jak k hladine putuji male bublinky tak jsme to prepustili zpět přes dalsi nadobu do toho 25litroveho demizonu ve kterem to ma po pretoceni cca 3/4 jeho obsahu. Bublinky uz se nedelaji vubec (ted po prepusteni) a kdyz to cukromerem zmerime ma to 24!!! Co ted dal? Dolit to vodou do celeho obsahu vpridat kvasinky jeste? Diky vsem za informace
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika