Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tekuté medy jsou obvykle "ztekucené", což se provádí zahřátím na určitou teplotu. Při velmi opatrném zahřátí a dodržení teploty by měly být cenné látky (hlavně enzymy) v medu zachovány. To lze ale stěží zaručit. Ztekucování se provádí kvůli zákazníkům - tekutý med je žádanější. Neopatrným ztekucením (o pár stupňů vyšší teplotou nebo v mikrovlnce) se enzymy znehodnotí. Med se svojí hodnotou potom blíží oslazené vodě.
   Další kapitolou jsou dovozové medy z Číny, obsah antibiotik a kukuřičného sirupu v nich.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika