Chřest



host - 40.135 (?)
10.5.2010 15:43

Mám ho radši lehce tepelně opracovaný, lehce ovařený pár minut, zapečený. Svěžest neztratí, křupe. 

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

patkova - (1) - 133.90 (?), 6.5.2010 12:33, zobrazeno: 10336x

poradí mi někdo - dá se jíst chřest syrový?

   
m3f - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (5594) - 191.158 (?), 6.5.2010 13:17
Já jsem ho (bílý) normálně jedl, je dobrý, křupavý a chutnal mi, na rozdíl od konzervovaného. Chuť bych přirovnal k ředkvi, možná trochu vzdáleně ke kedlubně nebo "středu" ze zelí, ale je trochu hořčejší.
      
host - 155.121 (?), 6.5.2010 13:24

Jájsem jedl zelený - chuná trochu jako hrášek. Docela dobrý.   VK

   
PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6663) - 70.100 (?), 6.5.2010 14:10

Ano.

   
host - 40.135 (?), 10.5.2010 15:43

Mám ho radši lehce tepelně opracovaný, lehce ovařený pár minut, zapečený. Svěžest neztratí, křupe. 

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Napojení na novou kanalizaci11.6.2025
Filtrace kohoutkové vody11.6.2025
Napojení na novou kanalizaci10.6.2025
Napojení na novou kanalizaci10.6.2025
Napojení na novou kanalizaci10.6.2025
Napojení na novou kanalizaci10.6.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika