Manželka před pár dny dala ven nějaké kytky v květináči, za dva dny z nich zbyly jen lodyhy, lístky byly pryč, manželka si myslí, že to udělali nějací ptáci, pry je viděla, jak to zobou.
Dnes rano jsem zjistila, že na mojí zahrádce byl nějaký návštěvník. Úplně mi oškubal všechny kvítky z phloxu a poničil i jiné rostliny. Nevíte jaké zvíře tohle provádí? A jakým způsobem je možné dalšímu napadení zabránit?
Jestli to nebude tím, že možná máte někde blízko vysazenou šantu kočičí. Kočky ji milují a zdecimují mnohdy v jejím okolí potom kde co. Mám tuto zkušenost a i u mých známých se tento problém vyskytl. Kočkám a kocourům v tomto jejich činění potom zabránit nelze. Napište, zda to tak bylo nebo ne, docela by mě to zajímalo. Alena.
Nebydlíte někde za městem u lesa? My ano a tuhle jsem v zimě objevila na zahradě ve sněhu srnčí stopy... Otevřela se nám vrátka a bylo to. A to máme psa, ale byl zavřený v kotci :-)
Manželka před pár dny dala ven nějaké kytky v květináči, za dva dny z nich zbyly jen lodyhy, lístky byly pryč, manželka si myslí, že to udělali nějací ptáci, pry je viděla, jak to zobou.