Lukon Glads



   Předchozí příspěvky  |  1,  2,  3,  4   
   
host - 236.60 (?) 
19.2.2009 21:40

Ahoj, zahrala som sa na pokusneho kralika a objednavku som urobila (v januari) u firiem Flos (trvalky), Basik (trvalky a hluzy georgin), Lukon Bulbs (hluzy georgin a lalii) a Lukon Glads (trvalky a hluzy irisov).

Uz dorazila zasielka z Flosu - pekne zabalena vo vlhkych novinach, vlhky substrat, rastlinky pekne velke a v dobrom stave. Odoslanie zasielky vopred avizovali e-mailom. Prekvapilo ma sice zaslanie vo februari, ale nakolko v tych dnoch bolo pomerne jarne pocasie, rastlinky neutrpeli ziadnu viditelnu ujmu a hned som ich vysadila. Uvidime, ci som spravila dobre. Co ma trochu sklamalo bol fakt ze zo 14 rastliniek asi 7 v baliku nebolo. Az po emailovej otazke som bola informovana ze zial dane rastliny nemali. V komunikacii reagovali rychlo a ochotne, ale mozno by pomohlo keby mi info o chybajucich rastlinkach boli napisali do sprievodneho listu v baliku, mohli sme si usetrit par mailov.

Dnes dorazila zasielka z Lukon Bulbs, poslali komplet vsetko co som v objednavke mala, hluzy pekne velke, oznacene, aj ked lalie boli trosiiicku zaparene vzhladom na balenie v mikrotenovych sackoch. O odoslani ma neinformovali, ale balik dorazil ok.

Nakup cez internet je pre mna pohodlny, naviac aj pri nakupe priamo v zahradnictve sa mi stalo ze doslo k zamene farby rastliny - takto som kupila biele zvonceky ktore vykvitli namodro. Takze zatial som nakup cez internet neolutovala. Drzim palce nech aj ostatni maju pozitivne zazitky.

A ked dorazi zvysok z Lukon Glads a od p.Basika, napisem. Pekny den, Vedma

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
      
mičurinec - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3092) - 48.29 (?), 19.2.2009 22:12
I já musím přispět, někdy se stane, že nepřijde to, co mělo..vykvete to jinak, cibule a hlízy přisly ve velmi dobrém stavu a dokonce Hippeastrum (hvězdník, amarylis) prisel i bez cervene spaly, coz je docela vzacnost...
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 236.60 (?), 17.3.2009 20:28

Ahoj, uz dorazila zasielka od p.Basika. O odoslani som bola vopred informovana, balik dorazil presne podla harmonogramu. Rastlinky boli dobre zabalene (nastastie, nakolko nas postar citil potrebu balik odovzdat v polohe hore nohami). Rastlinky su male a svetlozelene, ale presne to p.Basik v sprievodnom liste popisuje a uistuje, ze rastlinky su este na zaciatku vegetacneho obdobia a vsetko dobehnu.

Z objednavky nechyba vobec nic, aj to co som doobjednavala az neskor je v baliku pripojene. Naviac som v nom nasla premiu - sacok laliovych cibuliek, hoci mi do splnenia limitu (aby som na ne mala narok) chyba v cene objednavky par korun. Prijemne prekvapenie 

Celkovo hodnotim zasielku velmi pozitivne.

Tak este Lukon Glads. Zatial cakam 

Vedma

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 160.85 (?), 31.3.2009 23:44

Dobry vecer, uz Vam dorazila objednavka od Lukon Glads.Z predeslych odpovedi me to odvraci od objednavky.Tak cekam jak dopadnete Vy.Nejvice se me zalibilo zahranictvi Flos, stalo by za to se tam podivat.Ja v loni objednavala u Siberz, cena i kvalita dobra, tak doporucuji.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 160.8 (?), 1.5.2009 17:02

Dobrý den,

taky mám špatnou zkušenost s Lukon glads. Objednávala jsem tam lilie a sibiřské kosatce. Některé odrůdy kosatců uhynuly, byly to hrozně slabé rostliny. Ostatní jsem vypiplala a druhým rokem kvetly. Vyšlo však najevo, že je to jiná odrůda, než jsem objednala. Lilie došly docela dobré. Některé cibule byly malé, ale to bych ještě překousla. Naštvalo mě, že mně naúčtovaly 5ks cibulí jedné odrůdy, tak jak jsem objednala, ale v balíku byla jedna. Takže Lukon glads nikdy více.

Letos jsem objednala u Lukon bulbs, lilie došly v pořádku. Zklamaly mě hlízy mečíků, jsou tak malé, že se bojím, že ani nevzejdou, natož aby kvetly. Byly to pěkné drahé odrůdy a oni pošlou takový brak. Zatím raší z 10 hlíz jedna, už se objevují listy, tak se bojím, že ty další už nevylezou. Byla by to škoda. Nakonec, až v létě se ukáže, jestli jsou to vůbec odrůdy, které jsem chtěla. Škoda, že posílají rostliny tak podřadné kvality, výběr odrůd je velký.

Takže teď si u těchto firem jenom vyhlížím odrůdy, které se mně líbí a objednávám je jinde. V Lukon glads se mně moc líbí velkokvěté kosatce, ale našla jsem některé z těch pěkných odrůd na kgardens, tak zkusím v létě objednat tam. Nemám s nimi zatím zkušenost, ale horší to určitě nebude.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 49.10 (?), 26.7.2019 8:48

Je mi lito, ze jsem tuhle diskusi necetla drive, nez jsem si u teto firmy objednala pivonky (nastesti jen dve). Jedna byla jakztakz, ale ta druha dorazila v dost zubozenem stavu, navic se od zasazeni na jare cele leto divne sklebi. Krom toho mi zbozi poslali s velkym zpozdenim a kdyz jsem vznesla zdvorily dotaz, prisla mi lakonicka odpoved "Mame toho moc". Takove jednani mi prijde hodne neprofesionalni a od teto filmy si uz nic objednavat nebudu.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 107.54 (?), 4.6.2009 22:44

Zdravím, letos jsem objednala u Kgardens denivky, přišly krásné silé sazenice, většina měla dva, některé i tři výhony!, všech 16 se ujalo zdá se, že některé už i pokvetou.Protože jsem už objednávala u Lukon bulbs, Lukon glads i Basíka, mám srovnání a opravdu Kgardens jasně vede.Dáša

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 11.63 (?), 4.6.2009 10:38

Já s z Lukonu objedávám už 4 roky a stejně asi 3 mé kolegyně - jsme spokojené velmi. kvalitní sazeničky a cibulky vždy včas velmi slušné ceny, za kvaliltu? Zcela vyjíměčně se mi stalo, že něco zašlo a to ještě určitě mou vinou, než vinou jiných : Nechi pomlouvat, ale objednala jsem si kdysi i od jiných známých firem a byla jsem velmi zklamaná. Králová sabina Žatec Bezděkov

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
1,  2,  3,  4   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika