Co je to za rostlinku?

Monika H. - (28) - 39.191 (?)
5.12.2008 15:25

souhlasím s paní Libuší, najít jméno mé rostliny je hodno obdivu, obzváště když ji nevlastníte. Jinak ji pěstuji téměř jak píšete, jen jsem ji dala pryč z přímého sluneč. svitu-objevily se jí v létě na listech prosychající fleky, jakoby spáleniny od slunce, což předtím neměla, protože byla též mimo okno. Nyní se srovnala a další patro listů už je zase v pořádku. Je mi to ale divné, zvlášť když je to tropická rostlna zvyklá na slunce... Na plísně či jiné neřády bych to netipovala. Ještě jednou díky. Monika H.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

Monika H. - (28) - 39.191 (?), 5.12.2008 15:25

souhlasím s paní Libuší, najít jméno mé rostliny je hodno obdivu, obzváště když ji nevlastníte. Jinak ji pěstuji téměř jak píšete, jen jsem ji dala pryč z přímého sluneč. svitu-objevily se jí v létě na listech prosychající fleky, jakoby spáleniny od slunce, což předtím neměla, protože byla též mimo okno. Nyní se srovnala a další patro listů už je zase v pořádku. Je mi to ale divné, zvlášť když je to tropická rostlna zvyklá na slunce... Na plísně či jiné neřády bych to netipovala. Ještě jednou díky. Monika H.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Robotická sekačka na chalupu6.6.2025
Filtrace kohoutkové vody6.6.2025
Robotická sekačka na chalupu5.6.2025
Robotická sekačka na chalupu3.6.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?29.5.2025
Posuvné dveře svépomocí19.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz