Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nevím, proč jste vážený "P" tak arogantní. Navíc vůbec nevíte žádné detaily a reagujete naprosto trapně. Mám v Holovousích větší objednávku, toto je jen detail. A nenapsala jsem ani, jak dlouho čekám na odpoveď:). Jest-li jste z toho pochopil, že nějak dlouho, tak jste na omylu:). Oni reagují celkem promtně. Včera večer jsem odpověď neměla, tak v ten moment jsem tedy logicky na ní čekala:):).

Ale pokud jsou například takoví jako Vy ve Fytosu, tak se pak není čemu divit, že místo toho, aby si i obyčejní lidé mohli legálně koupit jednoduše podnože, které potřebují, bud si množí licenční podnože ze zakoupených stromků (jde u některých celkem dobře:), nebo roubují na to co seženou a výsledky nejsou ideální. 

V čem by byl problém, kdyby podnože prodávali za cenu stromků? Já si je klidně koupím, na rozdíl možná od Vás. Prostě mám radost, když si mohu naroubovat stromek podle svých představ.

Z.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika