Sušička ovoce
|
|
 |
 |
konvalinka - Diamantový Zahrádkář (1285) - 240.228 (?) 18.3.2018 20:35
Tak já kousky tak cca 2x2cm, tloušťka centimetr. Já suším tedy hlavně srdce a tam se to přesně krájí blbě, takže se s tím nijak necrcám a tak nějak přibližně. Maso syrové, na nejvyšší stupeň, cca 8h. Muž to o půlnoci, jak krmí psa zapne a já si to ráno kolem 8 vypnu. Nechci to mít tvrdé jak cihlu, pes to má rád vláčné takže to skladuju v zipovém pytlíku v mražáku a každé ráno, když jdem ven, si odsypu do psí tašky. Je to malé, povolí to do několika minut. kdyby jste to chtěl zkusit pro sebe, tak bych si pár kousků namarinovala, nebo třeba jen posypala grilovacím kořením či vegetou, kdo má rád přírodnější, tak jen pepř-sůl? Musela bych se zeptat, co tam dávají pro ty chlapy
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 58.18 (?), 5.3.2008 21:03, zobrazeno: 29944x
Dobrý den. Potřeboval bych sušičku na ovoce. Poradí mi někdo jaká by byla nejlepší. Předem děkuji.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 227.229 (?), 7.3.2008 22:21
Mám a delší dobu už pravidelně používám sušičku zn. ABC. Je složená z nepropustných plných talířů, takže se sušený materiál nevpíjí ani nepropadá do nižších pater, po sušení se dají lehce umýt, v případě potřeby se dají doobjednat další talíře a je vybavena 3 stupňovoým přepínačem teploty 40, 60, 80 st.C pro sušení při různých teplotách aby se zachoval kvalita. Nepatří sice k nejlevnějším, ale cena je akceptovatelná vzhledem ke kvalitě. Co znám lidi, co si pořídili levné jednoteplotní sušičky s děrovanými talíři, tak s nimi nejsou tak moc spokojení a většinou očekávali lepší výsledek. Konečné rozhodnutí je ale nakonec na vás.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 44.15 (?), 13.3.2008 7:27
Chtel jsem loni koupit susicku ale jak jsem si predstavil ze budu rucne umivat sita a zbytky v drazkach no nevim jak bych to zvladal asi by sla nekde odlozit...Nakonec jsem si vzpomel ze se da susit v horkovzdusne troube.Dam do trouby na plechy (klidne i 4)papir na peceni na nej rozlozim nakrajene houby a do dvirek trouby privru 3x prelozenou uterku pro odvetrani... nastavim teplotu na 50°C a suseni trva cca 3 hodiny.Ovoce jsem nezkousel susit.
Zaver:nemam doma dalsi kram nemusim nic umyvat a vejde se tam toho vic :-)
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 168.3 (?), 14.3.2018 10:50
My třeba máme třetím rokem sušičku yden a zatím funguje výborně. Mohu v ní sušit opravdu cokoliv - od zeleniny, po maso. A věru, fakt to maso je výborné. Dají se tam sušit i bylinky, kdo třeba pěstuje na zahrádce.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
konvalinka - Diamantový Zahrádkář (1285) - 240.228 (?), 18.3.2018 20:35
Tak já kousky tak cca 2x2cm, tloušťka centimetr. Já suším tedy hlavně srdce a tam se to přesně krájí blbě, takže se s tím nijak necrcám a tak nějak přibližně. Maso syrové, na nejvyšší stupeň, cca 8h. Muž to o půlnoci, jak krmí psa zapne a já si to ráno kolem 8 vypnu. Nechci to mít tvrdé jak cihlu, pes to má rád vláčné takže to skladuju v zipovém pytlíku v mražáku a každé ráno, když jdem ven, si odsypu do psí tašky. Je to malé, povolí to do několika minut. kdyby jste to chtěl zkusit pro sebe, tak bych si pár kousků namarinovala, nebo třeba jen posypala grilovacím kořením či vegetou, kdo má rád přírodnější, tak jen pepř-sůl? Musela bych se zeptat, co tam dávají pro ty chlapy
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|